Venteliste

 

For at komme på andelsboligforeningens venteliste bedes du venligst udfylde nedenstående blanket og sende samme. Endvidere bedes du betale kr. 100,00 på foreningens konto: 0400-4024 083 484. Når din indbetaling er registreret, vil du blive skrevet på listen. Da vores venteliste er relativt lang, er der en forventet ventetid på 5år, hvis du skriver dig på ventelisten nu.
Det er vigtigt, at du anfører dit fulde navn ved indbetalingen, da det ellers ikke vil være muligt at identificere din indbetaling. Sørg også for at skrive din korrekte e-mailadresse, så du kan modtage tilbud. 

Det koster et årligt gebyr på kr. 100,00 at stå på ventelisten. Opkrævning af gebyret vil blive fremsendt til dig pr. mail hvert år i august måned.

Såfremt du ændrer kontaktoplysninger, e-mailadresse, adresse eller tlf.nr., bedes du venligst give skriftlig besked til foreningens administrator Christina Wetterstein på cw@hplaw.dk, således at det kan blive noteret.

Vi kan oplyse, at du kun vil få sendt tilbud om køb af andelslejlighed pr. e-mail.

 

Særligt til dig, der skriver dig på den eksterne venteliste
Det er desværre ikke muligt at sortere efter om du har specielle ønsker om størrelse og/eller beliggenhed. Du vil derfor få sendt tilbud, når en andelslejlighed bliver ledig. Endvidere er der historisk set, kun blevet solgt toværelses lejligheder på ca. 54 kvm på den eksterne venteliste. Selvom der er større lejligheder i foreningen, bliver disse, som regel, solgt på den interne venteliste. Det er derfor usandsynligt, at du vil bliver tilbudt en treværelses lejlighed. 

 

Har du ikke sagt "ja tak" til en af de tre første lejligheder du bliver tilbudt, vil du blive rykket nederst på ventelisten. 

Som passiv bibeholder du din plads på ventelisten, men får ikke tilbud om køb af andelslejlighed.
Du kan til enhver tid skriftligt meddele, enten pr. e-mail eller pr. almindelig post, at du ønsker at stå som aktiv eller passiv.

 

Særligt til dig, der skriver dig på den interne venteliste

Det er desværre ikke muligt at sortere efter om du har specielle ønsker om størrelse og/eller beliggenhed. Du vil derfor få sendt tilbud, når en andelslejlighed bliver ledig. På den interne venteliste beholder du din plads uanset hvor mange lejligheder du ikke siger "ja tak" til.

 

A/B Skoleholdergården af 1997
Præstelængen 2-32
Skoleholdervej 33-37
Degnestavnen 1-37
Birkedommervej 56-64
2400 København NV
CVR: 19824748

Hupfeld & Hove Advokataktieselskab
Viemosevej 62
2610 Rødovre
Tlf.: 35 27 80 20

Email: recep@hplaw.dk
Hjemmeside: http://www.hplaw.dk


Hupfeld & Hove Advokataktieselskab bekæftiger sig primært med fast ejendom. Vi beskæftiger i alt 13 medarbejdere og virksomheden drives i en uhøjtidelig tone fra vores flotte domicil ejendom.

Følg A/B Skoleholdergården af 1997 her:

Facebook
Antal besøgende: 216781 (denne uge: 3261)